Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2022, 16:19

Balkanac osuđen u Švedskoj na doživotni zatvor, trudnu ženu 50 puta izbo nožem

Muškarac, poreklom sa teritorije bivše SFRJ, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zato što je u decembru prošle godine ubio svoju trudnu suprugu u Švedskoj i to tako što ju je 50 puta izbo nožem.
Kako prenose švedski mediji, muškarac je posle stravičnog zločina mirno pozvao policiju i prijavio se.
– Žena koja je bila u 27. nedelji trudnoće ležala je na krevetu u lokvi krvi sa preko 50 ubodnih rana. Rane su bile preteške i nije joj bilo spasa, preminula je ubrzo po dolasku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lekara – prenose portali.
Muškarcu je suđeno pred Okružnim sudom u Malmeu, prenosi Kurir.
– Sud je ocenio da je ovo delo izuzetno teško i smatrao je da kazna mora da bude doživotna – navodi portal Aftonbladet.
Ubica devojke u Novom Sadu doživotnu robiju provešće u crnogorskom zatvoru

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISKASAPIO TRUDNU SUPRUGU I NEROĐENO DETE Ovo je Mirza koji je u Švedskoj sa 50 uboda nožem ubio ženu i dete: Na sudu rekao da su svi portiv njega i da mu se "zacrnilo"

Izvor: Blic, 05.Jun.2022, 09:45

Mirza Bešić (42) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Švedskoj jer je u decembru prošle godine 50 puta nožem izbo svoju trudnu suprugu u njihovom porodičnom domu u Skaneu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.