BERNAT FONT TRIO-BARSELONA (jazz swing,regtime,blus...)

Izvor: Plakatt.com, 05.Apr.2010, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERNAT FONT TRIO-BARSELONA (jazz swing,regtime,blus...)


Jazz Club Wheels, Novi Sad
Tuesday 6 Apr 21:00

“Ovaj bend se bavi džezom, ali džezom na koji publika jako teško može da naiđe. To su dvadesete i tridesete godine kada je džez bio deo noćnog života i izazivao veselje
Bernat Font - klavir (Barselona, 1989.).
Sa samo 19 godina svirao je sa većinom bendova i muzičara u Kataloniji (Down Home, Tandoori Lenoir, Divinas, Joan Pau Cumellas, Dani Nel•lo, Lazy Jumpers...). Trenutni je najmlađi I najperspektivniji klavirista u Barseloni. Nazivaju ga “čudom od deteta”.
Ivan Kovačević – kontrabas (Beograd, 1977.)
Živi i radi u Barseloni već deset godina. Početkom 2001. godine odlazi na studiranje u Katalonsku prestonicu, Barselonu, gde za vrlo kratko vreme postaje jedan od najtraženijih muzičara na swing i blues sceni Španije, i deli binu klubova i festivala širom Evrope sa renomiranima imenima kako španskim tako i američkim.
Martí Elias – bubnjevi (Barselona, 1983.)
Svirao je u mnogim klubovima i festivalima u Spaniji i inostranstvu (Italy, Serbia, Colombia, Australia, Norway, Denmark ..).

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Veseli, starinski džez za dobar provod u „Wheelsu”

Izvor: 24sata, 06.Apr.2010, 01:36

Džez klub „Wheels” sa prolećem dovodi poznate goste u Novi Sad, a prilika za sjajnu zabavu nudi se već večeras, kada u „točkovima” gostuje španski bend „Bernat Font trio”. Svirka počinje u 21 sat, a ulaz će biti besplatan, najavljuje za „24 sata” Tijana Dujin, u ime organizatora.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.