Autobus udario dve žene na pešačkom prelazu kod Satelitske pijace

Izvor: 24sata, 10.Sep.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus udario dve žene na pešačkom prelazu kod Satelitske pijace

Na Futoškom putu, kod Satelitske pijace, gradski autobus na liniji 7 je na pešačkom prelazu udario dve žene.

Kako javlja reporter 021 sa lica mesta, one su odmah prevezene kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Autobus je išao iz pravca Limana ka okretnici na Novom naselju i udario je u žene prednjim delom. Prema izjavama očevidaca, one su bile bez svesti nakon udarca, a pretrčavale su na crveno.

Jedan mladić koji je bio bolničar u vojci im je ukazao >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << prvu pomoć dok nisu došli lekari. Za sada nije poznato koliko su povrede ozbiljne.

Zbog ove nezgode nije bilo zastoja u saobraćaju, a autobus je odvezen u garažu GSP-a, piše 021.rs

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus udario dve žene u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 10.Sep.2014

Na Futoškom putu, kod Satelitske pijace, gradski autobus na liniji 7 je na pešačkom prelazu udario dve žene...Foto: MONDO, Lana Stošić hitna.jpg..Kako javlja reporter 021 sa lica mesta, one su odmah prevezene kolima Hitne pomoći u Urgentni centar...Autobus je išao iz pravca Limana ka okretnici...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.