Izvor: Radio 021, 19.Jul.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus pregazio ženu u Beogradu, prevezena na reanimaciju

U saobraćajnoj nesreći na uglu Ulice Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara teško je povređena jedna žena, koja je ispala iz autobusa na liniji 610.

Ona je hitno prebačena na reanimaciju u Urgentni centar.

"Policija na terenu i ispituje okolnosti pod kojima je danas teže povređena starija žena prilikom izlaska iz autobusa na liniji 610", saopštio je JKP GSP "Beograd" navodeći da će, ukoliko se utvrdi odgovornost vozača, protiv njega će biti pokrenut disciplinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << postupak.

Predstavnici GSP-a trenutno se nalaze u Urgentnom centru gde čekaju informacije o stanju povređene putnice, a lekarska pomoć pružena je i vozaču koji je upravljao autobusom i koji se trenutno nalazi u stanju šoka.

Ovo preduzeće iskazalo je najdublje žaljenje zbog ove nesreće.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

STARICA SE BORI ZA ŽIVOT, VOZAČ U POLICIJI Krvavi tragovi na autobusu posle strašne nesreće, evo ŠTA JE REKAO ŠOFER GSP

Izvor: Blic, 19.Jul.2019

Starica koja je danas na Novom Beogradu završila pod točkovima autobusa javnog gradskog prevoza koji je saobraćao na liniji 610, nalazi se u Urgentnom centru u veoma teškom stanju, a vozača GSP "Beograd" policija je odvela na razgovor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.