Izvor: Blic, 19.Jul.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP: Ako se utvrdi ODGOVORNOST VOZAČA za nesreću, biće pokrenut disciplinski postupak

JKP GSP „Beograd” iskazuje najdublje žaljenje zbog nesreće u kojoj je povređena starija putnica, a koja se dogodila danas na liniji 610. Predstavnici ovog preduzeća trenutno se nalaze u Urgentnom centru gde čekaju informacije o stanju povređene putnice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oglasilo se Gradsko saobraćajno preduzeće nakon nesreće: Povređena putnica zbrinuta u Urgentnom. I vozaču pružena lekarska pomoć jer je u stanju šoka!

Izvor: RTV Pink, 19.Jul.2019

Policija na terenu i ispituje okolnosti pod kojima je danas teže povređena starija žena prilikom izlaska iz autobusa na liniji 610, saopštio je JKP GSP „Beograd" navodeći da će, ukoliko se utvrdi odgovornost vozača, protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.