Apel na vozače da budu oprezni zbog najavljenog snega

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel na vozače da budu oprezni zbog najavljenog snega

"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u nedelju uveče na severu i zapadu, a od ponedeljka i u ostalim krajevima Srbije očekuje sneg uz formiranje snežnog pokrivača.

"Na snazi je drugi stepen pripravnosti koji podrazumeva angažovanje 50 odsto predviđene mehanizacije na punktovima. Na osnovu vremenskih uslova i vremenske prognoze >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koja se neprekidno prati, štab zimske službe, ukoliko bude potrebno, izdaće nalog za povećanje stepena pripravnosti, kako bi se obezbedili uslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja", navode iz "Puteva Srbije".

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura i moguće poledice, apeluje se na vozače da bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Putevi Srbije" apeluju na oprez zbog zahlađenja i snega

Izvor: N1 televizija, 18.Mar.2018

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u nedelju uveče na severu i zapadu, a od ponedeljka i u ostalim krajevima Srbije očekuje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.