Izvor: Radio 021, 10.Avg.2020, 17:23

Antonio Banderas zaražen korona virusom

Glumac Antonio Banderas saopštio je da je zaražen korona virusom i da svoj 60. rođendan slavi u karantinu.

On je potvrdio da je testiran na koronav virus, da mu je nalaz pozitivan i da se nalazi u izolaciji.

"Rođendan proslavljam u karantinu. Osećam se relativno dobro, malo sam više umoran nego inače, ali uveren sam da ću se brzo oporaviti", napisao je Banderas na Tviteru, dodajući da je proslavio 60. rođendan "pun želja i težnji".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Kaže da će vreme u karantinu iskoristiti za čitanje, pisanje, odmaranje i planiranje budućnosti.

U bogatoj karijeri, Banderas je do sada glumio u više od 100 filmova, a na poslednjoj dodeli Oskara bio je nominovan za najboljeg glumca u autobiografskom filmu Pedra Almodovara "Bol i slava".

Quiero contaros lo siguiente... pic.twitter.com/u579iBVLM0

— Antonio Banderas (@antoniobanderas) August 10, 2020
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Antonio Banderas objavio da je zaražen koronavirusom

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2020

Španski glumac Antonio Banderas objavio je danas, na svoj 60. rođendan da je u karantinu pošto je dijagnostikovan pozitivno na koronavirus, navodeći da se oseća "relativno dobro" i da je samo malo "umoran"..."Danas, 10. avgusta primoran sam da proslavim svoj 60. rođendan poštujući karantin pošto...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.