Antonio Banderas objavio da je zaražen koronavirusom

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2020, 17:36

Antonio Banderas objavio da je zaražen koronavirusom

Španski glumac Antonio Banderas objavio je danas, na svoj 60. rođendan da je u karantinu pošto je dijagnostikovan pozitivno na koronavirus, navodeći da se oseća "relativno dobro" i da je samo malo "umoran".

"Danas, 10. avgusta primoran sam da proslavim svoj 60. rođendan poštujući karantin pošto sam dijagnostikovan pozitivno na bolest Kovid-19", napisao je glumac na društvenim mrežama, ne navodeći gde se nalazi.

"Osećam se relativno dobro samo malo umorniji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nego obično i imam poverenja da ću se oporaviti što pre sledeći medicinska uputstva što će mi nadam se dozvoliti da savladam infekciju koju imam i koja pogađa toliko ljudi na planeti", rekao je glumac filmova "Maska Zoroa", "Razgovor s Vampirom", "Kraljevi mamba".

U objavi datoj uz njegovu sliku kad je bio beba on je dodao da će iskoristiti izolaciju da čita, piše, odmara se i nastavi da sprovodi projekte da "počnu da daju smisao njegovim mladim šezdesetim".

Banderas se nije pojavio na dobrotvornoj gala priredbi u hotelu u Marbelji gde je trebao da bude domaćin, a njegovo odsustvoje tek ovim je objašnjeno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.