Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2021, 18:14

Ako Skupština potvrdi da su ispunjeni zahtevi protesta, neće biti blokada

Ukoliko Skupština bude formalno pravno usvojila izmene zakona o referendumu do petka, neće biti protesta u subotu”, poručio je za Nova.rs Savo Manojlović iz inicijative Kreni – promeni.
On navodi da je Vlada ispunila sve zahteve sa protesta, ali da one formalno pravno moraju da budu usvojene u Narodnoj skupštini.
– Ako ih usvoje do sutra, slavićemo na Trgu republike, a ako ne, izlazimo na protest u subotu – kazao je Manojlović.
Podsećamo, Vlada Srbije iz skupštinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << procedure povukla je Zakon o eksproprijaciji, nakon što ga je parlamentu vratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Međutim, Vlada je odlučila da izmeni i Zakon o referendumu i to u onim odredbama koje su zahtevali demonstranti.
Srpski glumci u poseti selu koje meštani i bukvalno brane svojim životima

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manojlović: Ako završe sve formalnopravno do petka – proslava na Trgu Republike

Izvor: Danas, 08.Dec.2021

Savo Manojlović iz inicijative Kreni-promeni prokomentarisao je na Tviteru odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da vrati Zakon o eksproprijaciji u Skupštinu Srbije.

Nastavak na Danas...

Manojlović: Ako se pravno sprovedu svi zahtevi do petka – slavlja na trgovima

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021

Savo Manojlović iz Pokreta Kreni-promeni izjavio da je pošto je Vlada Srbije najavila izmene Zakona o referendumu, a predsednik vratio Skupštini Zakon o eksproprijaciji - da to znači da su zahtevi građana bili opravdani i da je to njihova velika pobeda. "Mi smo i dalje gospodari naših sudbina"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.