Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021, 20:22

Manojlović: Ako se pravno sprovedu svi zahtevi do petka – slavlja na trgovima

Savo Manojlović iz Pokreta Kreni-promeni izjavio da je pošto je Vlada Srbije najavila izmene Zakona o referendumu, a predsednik vratio Skupštini Zakon o eksproprijaciji - da to znači da su zahtevi građana bili opravdani i da je to njihova velika pobeda. "Mi smo i dalje gospodari naših sudbina" rekao je Manojović u Dnevniku N1 i ocenio da su ljudi pokazali da ako se dobro organizuju - mogu da naprave promenu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Manojlović: Ako zahtevi građana budu ispunjeni, umesto blokada puteva, proslave na trgovima

Izvor: Danas, 08.Dec.2021

Predstavnik pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović ocenio je večeras da to što je vlada Srbije najavila izmene Zakona o referendumu, a predsednik vratio parlamentu Zakon o eksproprijaciji znači da su zahtevi građana bili opravdani i da je to njihova velika pobeda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.