Izvor: Radio 021, 20.Apr.2021, 20:46

APR: Omogućena pretraga svih zdravstvenih ustanova i ordinacija prema opštinama

Agencija za privredne registre (APR) saopštila je danas da je objavila Jedinstvenu evidenciju subjekata u zdravstvu, koja omogućava pretraživanje javnih registrovanih podataka o zdravstvenim ustanovama i privatnoj praksi na teritoriji Srbije.

Putem tog pretraživača, kako kažu u APR, omogućen je pristup podacima o privatnoj praksi i preduzetnicima upisanim u Registar privrednih subjekata, kao i o zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji koje se nalaze u Registru zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ustanova, koji vodi APR.

Na osnovu kriterijuma koji se odnose na šifru delatnosti iz oblasti zdravstva i na opštinu, putem pretraživača se dobija lista privatne prakse i zdravstvenih ustanova koje obavljaju zadatu zdravstvenu delatnost, uz mogućnost pregleda detalja o svakom subjektu pojedinačno.

U APR podsećaju da se jedinstvenoj evidenciji subjekata u zdravstvu pristupa preko njihovs internet stranice.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.