Манифестација „Ритам Европе!“ поводом Дана победе, 9. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 11:40

Манифестација „Ритам Европе!“ поводом Дана победе, 9. маја

Манифестација „Ритам Европе!“ је догађај којим Студентски културни центар Нови Сад обележава 9. мај, Дан победе над фашизмом и Дан Европе. Ову манифестацију СКЦ Нови Сад организује од 2007. године, а ово је њено 15. издање. Фото: СКЦНС Ове године, „Ритам Европе!“ обухвата три догађаја: – >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Изложбу фотографија Зорана Трбовића „Други ритам“, која ће бити отворена у четвртак 4. маја у 19:00 часова у СКЦНС Фабрици. Улаз за посетиоце је бесплатан, а поставка ће моћи да се погледа до 12. маја, сваког радног дана од 10:00 до 19:00 часова.
– Целодневни прогам у сарадњи са Делегацијом ЕУ у Србији, односно новосадским ЕУ Инфо Кутком, 8. маја у СКЦНС Фабрици, када ће бити организовани програми посвећени стваралаштву младих и могућностима за цивилно друштво:
16:30 – 18:00 Промоција ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво (Новосадска новинарска школа и БОШ);
18:30 – 19:30 Концерт оркестра „Добри људи“ (део музичке радионице ШОСО „Милан Петровић“) са гостима из школе „ДЕА 2001“, Саранда, Албанија. Сусрет школа је у оквиру програма RYCO;
20:00 – 21:15 Монодрама „Мулеј“, глумице Анице Петровић (према роману норвешког писца Ерленда Луа)
– Музички програм на бини у Лиманском парку, 9. маја, где ће наступити љубљански рок бенд Богунов, култни панк бенд Параф из Ријеке, београдски експериментални рок бенд Визељ, алтернативни рок бенд Канда Коџа и Небојша из Београда, и новосадска кантауторка Дојо. Концерт је бесплатан и почиње у 19 часова.
Izložba fotografija Zorana Trbovića “Drugi ritam” u SKCNS

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Манифестација „Ритам Европе!“ поводом Дана победе, 9. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.