Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 11:12

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 29. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак, 29. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo ”ФИЛМСКЕ ПРИЧЕ” СА ДРАГАНОМ ЈОВАНОВИЋЕМ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo ♬ original sound – gradskeinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
”ФИЛМСКЕ ПРИЧЕ” СА ДРАГАНОМ ЈОВАНОВИЋЕМ
У читаоници Градске библиотеке у Новом Саду вечерас у 19 часова гостује чувени глумац Драган Јовановић у оквиру пројекта ”Филмске приче”. У занимљивом разговору са њиме посетиоци ће моћи да слушају о његовој филмској биографији и свим занимљивостима са којима се сусрео на свом уметничком путу.
”НА БАЛУ У НОВОМ САДУ” У ГКД
Концерт „На балу у Новом Саду“ одржаће се у 20 часова у Градској концертној дворани са програмом најистакнутијих инструменталних и вокално инструменталних  нумера европског романтизма и двадесетог века.
”СУПЕР БЕНДОВИ СРБИЈЕ” У ДОМУ КУЛТУРЕ
Дом културе поново организје вече ”Супер бендова Србије”. Овога пута наступиће бендови ”Џа или бу” и „Jolly little bunch“. Старт је у 21 час.
”МИГРАНТСКЕ ПРИЧЕ” У РАДНИЧКОМ ДОМУ
Трагикомедију о гастарбајтерском животу под називом ”Мигрантске приче” можете погледати у Радничком дому Светозар Милетић у 19 часова и 30 минута.
”ЧАРОБНИЦА ИЗ УЛИЦЕ БОНЖУР” У СНП-У
Представа „Чаробница из улице Бонжур“ одиграће се данас на Малој сцени Позоришта младих. Комад о необичној улици у којој се појавила зла чаробница можете погледати у 18 часова.
ИЗЛОЖБА ЦРТЕЖА ДАНИЦЕ ЏЕЛЕБЏИЋ
Изложбу цртежа – графика Данице Џелебџић можете погледати вечерас од 19 часова у ”Art Cafe ORDINACIJA“. У питању су експресивни цртежи у техници фломастера и масне креде.
БЕСПЛАТАН БИОСКОП
У Месној заједници Омладински покрет се, сваког четвртка, па и вечерас организује бесплатан биоскоп, а вечерас од 21 час можете погледати филм ”Љубав”.
БИОСКОП
Културни центар Младост вечерас поново постаје биоскоп. Од 19 часова сви Футожани, и остали који до сада то нису урадили, моћи ће да погледају чувено филмско остварење под називом ”Опенхајмер”.
ВРЕМЕ
Време данас мало и умерено облачно. Најнижа температура износиће 8 степени целзијуса, док ће највиша износити 18 степени.
У сутрашњем издању колега Милан ће вас известити о дешавањима које вас очекују овог петка али и предстојећег викенда. Пратите нас.
Koncert sevdah grupe Divanhana u Pozorištu mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 29. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.