Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2023, 10:58

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 29. новембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду 29. новембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo НОВИ ПАКЕТИ ПОМОЋИ ДРЖАВЕ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #pomocdrzave ♬ original sound – gradskeinfo
НОВИ ПАКЕТИ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ПОМОЋИ Различите групе грађана Србије, очекују нови пакети помоћи државе. Како је најавио председник Републике Србије Александар Вучић у наредних 10 дана биће пребачен новац у износу од 10.000 динара сваком средњошколцу у нашој земљи. Такође, недавно покренути пројекат студентских кратица предвиђа погодности за 240 хиљада студената међу којима су и почетних 1000 динара приликом отварња картице. Почетак издавања студентских картица планиран је за 1. децембар и њима ће се моћи остварити 20 одсто попуста за возне, односно 10 одсто за авио карте “Ер- Србије”.
БАЛКАНОФИЛМОФИЛИЈА Ревија филмова са 13. Фестивала филмова Југоисточне Европе стиже у Нови Сад под називом “Балканофилмофилија Париз-Берлин-Вашингтон- Нови Сад” вечерас и трајаће до 1. децембра у биоскопу “Arena Cineplex”. Отварање фестивала предвиђено је за 19 часова.
РАДОВИ У ГУНДУЛИЋЕВОЈ Због радова на водоводној мрежи у Гундулићевој улици, аутобуски саобраћај на линијама број 11А И 11Б одвијаће се измењеном трасом.
ПРЕДСТАВКЕ ГРАЂАНА Седница намењена грађанима који желе да упуте представку, сугестију или жалбу на одређене комуналне проблеме у Новом Саду одржаће се данас са почетком у 12 часова у Плавој сали Скупштине града.
ДАНИЦА ЦРНОГОРЧЕВИЋ У организацији Културног центра Новог Сада вечерас наступа Даница Црногорчевић, уметница и певачица духовне и етно музике. Концерт ће се одржати у Српском народном позоришту са почетком од 19 часова.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА У СНП-у вечерас такође имате прилику да погледате и представу “Последњи балкански вампир” са полетком у 19 часова и 30 минута на сцени Пера Добриновић.
Драму Љубомира Симовића под називом “Путујуће позориште Шопаловић” вечерас можете погледати у Новосадском позоришту са почетком у 19 часова.
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Последње среде у новембру време у Новом Саду ведрије, али и хладније. Температура ће износити од 1 до 4 степена целзијуса. Очекује нас слаб и умерен ветар.
Са најважнијим дневним информација и дешавањима , сутра вас упознаје колегиница Даница од 10 часова ујутру.
Среда каква се само пожелети може! (среда, 29. новембар)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 29. новембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.