Ниске температуре, суснежица, концерти, приче и филмски фестивал овог уторка у нашем граду! (уторак, 28. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 08:02

Ниске температуре, суснежица, концерти, приче и филмски фестивал овог уторка у нашем граду! (уторак, 28. новембар)

Овај уторак ће бити тмура, кишовит, могућа је и суснежица са веома ниском температуром. Јутарња температура 4 степена, највиша дневна 5 степени. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује данас у Новом Саду:
Оперске приче о Травијати у КС Еђшег. Идеја за ”Оперске приче” је настала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као сарадња Српског народног позоришта и Културних станица а са жељом едукације, како тренутне, тако и нове оперске публике. Друга у низу од опера са којима ћемо се упознати биће Травијата композитора Ђузепеа Вердија.
Фото: Градске инфо Дођите да разговарате о ликовима из оперских прича у КС Еђшег од 19:00 часова.
Програм траје око сат времена и улаз је бесплатан.
А у Српском народном позоришту поред представе од 18:00 часова „Поновно уједињене две Кореје“ очекују вас и два концерта.
Једна од најпровокативнијих група са простора бивше Југославије, мајстори перформанса и ангажованог музичког стваралаштва, култни словеначки колектив „Laibach“ у 20:оо часова одржаће ексклузивни концерт за све генерацијена сцени Јован Ђорђевић!
Фото: new.gigstix.com И од 19:00 часова фолклорни концерт „Пријатељи, заиграјмо опет!“.
„Пријатељи,   заиграјмо   опет!“  представљаконцерт у организацији  Фолклорног Удружења Јелече  из Новог Сада, на којем ће се традиционалним народним играма и песмама публици СНП-а представити чланови  ФУ Јелече различитих састава заједно са гостима.
У Позоришту младих од 19:00 часова на репертоару је представа „Коралина“.
Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs У Новом Саду,  траје фестивал „Cinema city“ у Културној станици Свилара и СКЦНС Фабрици и КС Свилара. Фото: new.gigstix.com Данас можете погледати следеће филмове:
У КС Свилара
Од 19:00 часова –  Fremont (2023) Usa
Од 21:00 час –  Achilles (2023) Iran
У СКЦНС Фабрика
Од 19:00 часова – Hi, Mom
Од 21:00 часова – Power Alley
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Dokaz da od hobija može da se zaradi stiže iz Rakovca – Nebojša preko tri decenije proizvodi unikatna remek dela – ovde možete pronaći njegove rukotvorine (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ниске температуре, суснежица, концерти, приче и филмски фестивал овог уторка у нашем граду! (уторак, 28. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.