Последњи новембарски понедељак доноси мраз и Холивуд у Нови Сад! (понедељак, 27. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2023, 08:01

Последњи новембарски понедељак доноси мраз и Холивуд у Нови Сад! (понедељак, 27. новембар)

Овог последњег понедељка у месецу нас очекује веома ниска температура и мраз. Јутарња температура биће нула степени, а највиша дневна биће 10 степени. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог понедељка у Новом Саду:
Због радова на рехабилитацији коловоза у Темерину, од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << данас привремено се мења траса линија 32 (Нови Сад – Темерин) и 33 (Нови Сад – Госпођинци). Аутобуси у смеру из Новог Сада до Римских шанчева саобраћаће редовном трасом, скретаће лево на Римским шанчевима код Института за ратарство и повртарство, затим ће настављати право до међународног пута где ће скретати десно и продужавати право до Сирига. На уласку у Сириг (код бензинске станице) аутобуси ће скретати десно на сиришки пут и саобраћати до Темерина, доласком у место скретаће лево у Новосадску улицу на редовну трасу кретања до окретнице у Темерину, односно настављати према Госпођинцима (линија 33).
Фото: Градске инфо А због  немогућности проласка аутобуса кроз Бачки Јарак, дошло је и до измена у поласцима на линији 31. Како би се задовољиле превозне потребе на релацији Бачки Јарак-Нови Сад и Нови Сад-Бачки Јарак, аутобуси на одређеним поласцима који у редовном саобраћању иду до и из Темерина, у привременом режиму неће саобраћати на тој релацији, него искључиво до и из Бачког Јарка (од основне школе)
Поповица, Парагово и Чардак остају без воде: Због планираних радова ЕПС Дистрибуције, без воде ће од 8.30 до 12 сати бити насеља Поповица, Парагово и Чардак.
Фото: Pixabay/vycani Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
У Српском народном позоришту можете погледати премијеру представе „Уједињење две Кореје“ од 20:30 часова. Ово није комад о политици и односима две Кореје. Француски писац Жоeл Помера пише о односима међу људима. У овом калеидоскопу људских односа, кратким ироничним и трагикомичним сценама испитује тему љубави, односно оно што ми мислимо да је љубав…
Поред премијере ове фантастичне представе у Српском народном позоришту можете погледати и представу „Код вечите славине“ од 19:30 часова.
У Новом Саду,  траје фестивал „Cinema city“ у Културној станици Свилара и СКЦНС Фабрици и КС Свилара.
Фото: new.gigstix.com Данас можете погледати следеће филмове:
У КС Свилара
Од 19:00 часова – El Planeta (2021) Španija
Од 21:00 час – The Castle (2023) Argentina
У СКЦНС Фабрика
Од 19:00 часова – Gasoline Rainbow
Од 21:00 часова – MMXX
У 19:00 часова у Културној станици „Барка“ премијерно ће бити приказан документарни филм „Земља живих“.
Филм приказује животе штићеника заједнице „Земља живих“, чији је циљ излечење свих врста зависности и помоћ свима који се осећају промашеним, неоствареним, уморним, разочараним, зависницима и независницима, тужним и сиромашним у срцу.
Кроз разговоре са самим штићеницима, али и оцем Бранком Ћурчином, филм представља проблеме зависности и зависника из једног другог, духовног угла, који би свако требало да чује.
Улаз је потпуно бесплатан!
Уживајте у музици највећих светских хитова холивудске кинематографије Од 20:00 часова у Новосадској Синагоги. Фото: new.gigstix.com Поводом 100 година од пројекције првог холивудског филма у Србији. Концерт „Холивуд у Србији“
Учествују: Српски симфонијски оркестар
Диригенткиња: Џејн Браун
Карте за концерт можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Уживајте!
Proverite da li možda živite u ulicama koje su se nekada zvale Lisičija, Pačija ili Zmijska

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Последњи новембарски понедељак доноси мраз и Холивуд у Нови Сад! (понедељак, 27. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.