П(р)олеће стиже у Нови Сад (уторак, 23. април)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2024, 07:01

П(р)олеће стиже у Нови Сад (уторак, 23. април)

Данас је посебан дан у нашем граду јер се свечано отвара нова зграда СКЦНС-а на адреси Владимира Перића Валтера 5. Овај објекат, први изграђени за културу у Новом Саду после скоро четири деценије, постаје центар културног живота града. Фото: Градске инфо У оквиру манифестације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „СКЦНС П(р)олеће“, која траје од 23. до 27. априла, очекују нас разноврсни догађаји.
Вечерас у 19 часова уживаћемо у свечаном отварању зграде и концерту гудачког квартета Тајј. Ако волите комичне представе, посетите Српско народно позориште у 19 часова и погледајте „Враголанку“, балет који ће вас насмејати до суза.
Такође, у Новосадском позоришту у исто време можете погледати представу „Кад те Бог ритне у стомак“.
За љубитеље мистерија, представа „Ко је убио Џенис Џоплин?“ игра се у СНП-у у 19:30, у сарадњи са Омладинском престоницом Европе Нови Сад, ОПЕНС.
Ако сте расположени за музику, посетите концерт дуа Кристијана Бороша (кларинет) и Сање Луковац (клавир) у 20 часова у Културној станици Свилара.
За крај вечери, уживајте у представи „Белешке једне Ане“ у 20 часова у Позоришту младих. Препустите се чарима позоришта и музике и проведите незаборавно вече у нашем дивном граду!
Manifestacija povodom otvaranja nove zgrade Ustanove SKC Novi Sad

Преузмите андроид апликацију.
Чланак П(р)олеће стиже у Нови Сад (уторак, 23. април) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.