Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 15:18

Нови Сад оборио све рекорде у дужини новоизграђеног пута у 2023. години – 5.516 метара саобраћајних површина, 235 паркинг места и 10.881 метара бици

На основу финансијских средстава опредељених у буџету Града Новог Сада, Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције у Новом Саду успешно реализује планиране активности, о чему сведоче завршени радови, као и актуелна градилишта на бројним локацијама у Новом Саду. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << nsuzivo.rs/Pavle Pejić У току 2023. године изграђено је 5.516 метара саобраћајних површина, 235 паркинг места и 10.881 метара бициклистичких стаза, а тренутно је у току изградња још 10.900 метара саобраћајних површина, 136 паркинг места и 13.160 метара бициклистичких стаза.
Бројне саобраћајнице, у самом граду и приградским насељима рехабилитоване су, односно добиле су нови асфалтни коловоз у оквиру радова на редовном одржавању путне инфраструктуре.
Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić Из Градске куће напомињу да се сви радови које, по налогу Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције, изводи ЈКП „Пут“, обављају са циљем да се суграђанима омогуће услови за лакше и што безбедније одвијање како школског, тако и пешачког саобраћаја.
Фото: Градске инфо Стручне службе Управе остварују тесну сарадњу са месним заједницама у одређивању приоритета, односно улица у којима је, због изразитог оштећења, неопходно ургентно извршити радове на санирању путне инфраструктуре.
Захваљујући повољним временским условима, и током новембра месеца одвијају се интензивни радови на изградњи и одржавању саобраћајних површина, што је потврда да је град Нови Сад континуирано ангажован на унапређењу и заштити путне инфраструктуре.
Sutra privremena izmena trase autobuskih linija 11a i 11b

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад оборио све рекорде у дужини новоизграђеног пута у 2023. години – 5.516 метара саобраћајних површина, 235 паркинг места и 10.881 метара бициклистичких стаза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.