У оквиру пројекта „Пинг понг у твом комшилуку“ Месне заједнице на Лиману 2 и Лиману 4 добијају столове за стони тенис

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 10:38

У оквиру пројекта „Пинг понг у твом комшилуку“ Месне заједнице на Лиману 2 и Лиману 4 добијају столове за стони тенис

У четвртак, 23 новембра, преостала два стонотениска стола биће подељена Месним заједницама на Лиману 2 и Лиману 4 у оквиру пројекта „Пинг понг у твом комшилуку“. Фото: Градске инфо Подсећамо, од септембра до сада подељено је 18 столова месним заједницама у Ветернику, Футогу, Бегечу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сремској Kаменици, Лединцима, Петроварадину, Кисачу, Степановићеву, Руменци, Сајлову, Каћу, Шангају, Будисави, Ковиљу и месним заједницама на Детелинари и Булевару.
ПРОГРАМ И САТНИЦА У 17 часова и 30 минута, МЗ Бошко Буха, Лиман 2, улица: Фрушкогорска 8
У 18 часова и 15 минута, МЗ Острво, Лиман 4, улица: Народног Фронта 71
Догађају ће као и до сада присуствовати наши параолимпијци из СТК ОСИ „Спин“ као и стонотенисерке из СТК „Панонија“ и стонотенисери из СТК „Војводина“ као и члан већа задужен за спорт Огњен Цвјетићанин. План је да у првој половини 2024. године започне аматерска лига за грађане „Лига Mесних заједница у стоном тенису“, а до краја идуће године да свих 47 Mесних заједница имају професионални стонотениски сто са опремом и да понуде грађанима, свих узраста, термине за стони тенис у оквиру „отворених врата спортске рекреације“.
Još jedan utorak… zar nije dosta što je jesen! (utorak, 21. novembar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У оквиру пројекта „Пинг понг у твом комшилуку“ Месне заједнице на Лиману 2 и Лиману 4 добијају столове за стони тенис се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.