Ова среда неће бити ведра у Новом Саду! (среда, 19. април)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 07:01

Ова среда неће бити ведра у Новом Саду! (среда, 19. април)

Данас у Новом Саду нас очекује мало пљускова и грмљавина, температура ће се кретати између 9 и 17 степени. Иако дан неће бити сунчан и ведар, пуно лепих дешавања у нашем граду ће нам поправити расположење. Фото: Градске инфо Ево шта нас све очекује у Новом Саду данас: Крег и његова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кампања „Walk it back“ стижу на Природно-математички факултет, Департман за биологију и екологију у 17.00 сати.
Заједно са путујућом изложбом која ће бити постављена у рециклираним транспортним контејнерима, а која ће приказати различита решења за елиминацију угљеника.
Дођите и сами истражите како изгледа елиминација угљеника, а затим се придружите Крејгу у разговору са републичким, покрајинским и градским стручњацима (Амфитеатар 1, Департман за биологију и екологију, 18.00 часова) са којима ће причати о обећањима датим у вези елиминације угљењика и опасностима везаним за сам процес.
Шта удишемо? – јавна расправа у Покрајинском заводу за заштиту природе. Фото: Градске инфо На који начин можемо позитивно утицати на животну средину смањењем спољашњег и унутрашњег загађења сазнајте 19. априла од 18:00 сати у Покрајинском заводу за заштиту природе у Новом Саду, на још једном у низу догађаја у оквиру Зелене серије.
О овој важној теми говориће стручњаци из Института за јавно здравље Војводине: • Доц. др Наташа Драгић
• Доц. др мед. Снежана Укропина
• Проф. др Сања Бијеловић
Ово је друга јавна расправа у оквиру Зелене серије, коју ЕУ инфо поинт организује у сарадњи са Покрајинским заводом за заштиту природе.
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Опера „Евгеније Оњегин“ од 19:00 часова Представа „Тартиф“ од 19:30 часова
У Позоришту младих на репертоару је представа „Док те ја храним и облачим“ од 19:30 часова.
У Герили од 20:30 часова наступа Срђан Јовановић са представом „Микрофонија“.
Радници Јавног комуналног предузећа „Новосадска топлана“ Нови Сад, почев од данас, 19априла 2023. године, очитаваће стања утрошка топлотне енергије на мерилима топлоте и на водомерима за топлу потрошну воду за месец април текуће године.
Фото: Pixabay/akiragiulia ЈКП Новосадска Топлана апелује на потрошаче, поготове станаре у индивидуалним стамбеним објектима, да у том периоду омогуће овлашћеним лицима приступ мерним инструментима у подстаници.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Da li ste čuli za urbane legende o “prokletom sudiji“ i “ženi u crnom“?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ова среда неће бити ведра у Новом Саду! (среда, 19. април) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.