Вучевић никад јаснији: Те године су нам појели скакавци, а то је жута елита! 17. само један избор, једна листа, једна љубав! (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Dec.2023, 17:51

Вучевић никад јаснији: Те године су нам појели скакавци, а то је жута елита! 17. само један избор, једна листа, једна љубав! (ФОТО)

Четири дана нас деле од избора, судбинских, а избор је никад јаснији, све маске су пале, рекао је председник Српске напредне странке на митингу у Новом Саду. Фото: nsuzivo.rs „Нема више оних прича које смпо слушали у кампањама, с једне стране листа „Александар Вучић- Србија не сме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да стане“ против свих других листа. Све друге листе без обрзира да ли су жуте, зелене све имају заједнички именитељ и газду, Драгана Ђиласа. 17. децембра Србија се пита или Александар Вучић или Ђилас. Нема трећег, петог. Нстављамо да градимо и јачамо Србију, боље повезујемо, да нам се више деце рађа, да се боримо за КиМ, да нам расту плате и пензије, или хоћете да се вратимо у период пре 2012. године када смо губили фабрике, изгубили Црну Гору, када смо били поражени, понижени. То су године које су нам појели скакавци, жута елита. Сећате ли се када су гласали из Солуна, Бодрума, украли читав Булевар, украли Дом за децу са посебнимк потребама, централну кухињу за обданишта. исти тај Пајтић и Бора Новаковић, послушници Ђиласа. Данас нам држе предавање. 17. децембра сви на изборе, један број, једна држава, једна листа, једна љубав, подршка листи под редним бројем један“, нагласио је Вучевић.
Novi Sad je spreman za doček predsednika: Pogledajte atmosferu na SPENS-u (VIDEO/FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић никад јаснији: Те године су нам појели скакавци, а то је жута елита! 17. само један избор, једна листа, једна љубав! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.