Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 11:00

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 12. март (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 12. март за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok
♬ original >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sound – gradskeinfo
– РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ Подршка пољопривредницима у Војводини се наставља. Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је конкурс вредан 115 милиона динара за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у физичку имовину пољопривредних газдинстава за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне пољопривредне производње у сточарству у Војводини у 2024. години. Макисмалан износ по једној пријави за суфинансирање инвестиција у опремање сточарских фарми је од 150 000 до 2 000 000 динара, а конкурс је отворен до 5. априла ове године.
– НАСТАВАК ИМУНИЗАЦИЈЕ ПРОТИВ ХПВ ВИРУСА Дом здравља „Нови Сад“ наставља акцију отворених врата за вакцинацију деце против ХПВ вируса. До 15. марта родитељи или старатељи имаће прилику да доведу децу узраста од 9 до 19 година у просторије ДЗ на Лиману, у собу број 42. где ће се од 7 до 20 часова вршити имунизаија за коју није потребно претходно заказивање.
– ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА Припадници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова обавештавају суграђане да ће до недеље 17. марта  бити спровођена међународна акција појачане контроле саобраћаја која ће бити усмерена на контролу коришћења сигурносног појаса током вожње, као и начина превожења деце у возилима.
– ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ Због ремонта дистрибутивних трафо станица, изградње прикључака и одржавања надземне мреже данас ће без електричне енергије у одређеним интервалима бити делови Новог Сада, Ветерника, Каћа, Бегеча и Петроварадина.
– ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА Позоришна публика вечерас ће имати прилику да у Српском народном позоришту од 19 часова и 30 минута погледа представу „На Дрини ћуприја“ док их у Позоришту младих очекује тамбурашки мјузикл под називом „Пало иње пао снег“ такође од 19 часова и 30 минута на Великој сцени.
– ВРЕМЕ Уторак у Новом Саду промењиво облачан и сув. Минимална температура износиће 6, док се максимлано очекује 14 степени целзијуса, а дуваће слаб и умерен ветар.
Са најновијим, најзанимљивијим и најбитнијим информацијама из Новог Сада чекамо вас сутра од 10 часова ујутру.
Vakcinacije, reparacije, malo kiše i zabave još više danas u Novom Sadu! (utorak, 12. mart)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 12. март (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 13. март (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 11:00

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 13. март за вас смо издвојили: @gradskeinfo . ОБНОВА...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.