Хуманитарно вече студената са Правног факултета у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2023, 10:48

Хуманитарно вече студената са Правног факултета у Новом Саду

Група студената са прве године Правног факултета у Новом Саду у склопу предмета Правна етика, у склопу инспиративног задатка како да помогну другима, одлучила је да организује хуманитарнo караока вече. Фото: Градске инфо У питању је хуманитарно караоке вече које ће се одржати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у петак 01.12 у Caffe Intermezzo са почетком од 20 часова, на адреси Војводе Бојовића 23 у Новом Саду.
Улазница за караока вече је 300 динара, а сав прикупљени приход биће уплаћен фондацији „Буди хуман“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Ваш савезник током студирања (@sspf_ns)


Организатори позивају све студенте да се укључе у реализацију овог пројекта, јер наше мало некоме значи много. Сви заинтересовани своју улазницу могу резервисати на број телефона координатора овог пројекта: 064-539-2666 (Стефан Митровић).
Objavljeni prvi popusti koje će studenti imati sa novim karticama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарно вече студената са Правног факултета у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.