Конкурс за студије на Универзитету у Женеви

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 10:13

Конкурс за студије на Универзитету у Женеви

Посредством амбасаде Швајцарске у Београду, Министарству просвете Републике Србије је достављено обавештење о објави конкурса за мастер студије на Универзитету у Женеви. Фото: Pixabay/Hans Држављани Републике Србије могу да конкуришу за напредне мастер студије у области европског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и међународног управљања (MEIG Programme), које нуди Универзитет у Женеви, почевши од септембра 2024. године.
У обавештењу су наведена три рока за пријаву, те је потребно да се кандидати упознају са свим условима и обавештењима у тексту и пропозицијама конкурса.
Рок за пријаву је 15. фебруар 2024. године. Детаљне информације о самом Конкурсу можете пронаћи на следећем линку.
„Noćni život, lakše zaposlenje i lepota grada“ – mladi naveli prednosti studiranja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конкурс за студије на Универзитету у Женеви се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.