Погледајте како напредује реконструкција Улице др Зорана Ђинђића

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Nov.2023, 14:17

Погледајте како напредује реконструкција Улице др Зорана Ђинђића

У Новом Саду, у Улици др Зорана Ђинђића интензивно се одвијају радови на реконструкцији канализационе мреже, што захтева привремене измене у режиму саобраћаја.
У складу са планом, од 30.10.2023. до 30.12.2023. године, уведена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је привремена забрана саобраћаја у Улици др Зорана Ђинђића како би се омогућило несметано извођење ових важних инфраструктурних радова.
Ови радови представљају кључни корак ка унапређењу канализационе инфраструктуре на Лиману 1, након чега ће уследити реконструкција пута. Упоредо с тим, предузете су неопходне мере како би се минимализовали потенцијални застоји у саобраћају током трајања привремене забране.
Град Нови Сад настоји да осигура ефикасно и квалитетно извођење радова како би се минимално утицало на свакодневне активности грађана.
Od danas izmena režima saobraćaja u Radničkoj ulici

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Погледајте како напредује реконструкција Улице др Зорана Ђинђића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.