Саопштење ГО СНС Нови Сад: Ђиласови насилници и лажови

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Nov.2023, 15:54

Саопштење ГО СНС Нови Сад: Ђиласови насилници и лажови

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду најоштрије осуђује неистине које Јанко Веселиновић износи у јавности и служи се лажима како би оправдао своје насилничко понашане. Фото: РТВ/Александар Галић Ђиласове психопате, силеџије и лажови и овај пут су показали да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << им насиље и лагање није страно. Милош Егић је вређан, пљуван и нападнут током учествовања у страначким активностима, а напад је пријавио полицији. Све чешћи физички и вербални напади на чланове наше странке, због слободног изражавања политичких уверења, не само да поткопавају принципе демократије већ стварају атмосферу страха и застрашивања.
Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду шокиран је због лажи и напада Ђиласових силеџија, на чланове Српске напредне странке. Српска напредна странка ће наставити борбу за слободну и пристојну Србију, а политичким противницима поручујемо да нас никада неће уплашити, већ само учврстити да истрајемо у нашој борби за бољу будућност нашег града и наше државе.
Vučević: Izbori 17. decembra su sudbinski, a izbor je jednostavan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саопштење ГО СНС Нови Сад: Ђиласови насилници и лажови се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.