Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Sep.2023, 08:00

Студентски центар Нови Сад: Завршен конкурс за смештај бруцоша, почињу пријаве за студенте старијих година

Завршен је конкурс за бруцоше за смештај у домовима Студентског центра „Нови Сад“, а од 15. септембра до 31. октобра трају пријаве за студенте старијих година. Конкурс за студенте прве године трајао је од 1. до 15. септембра. Фото: Градске инфо У 10 студентских домова има 3.004 места, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 2.653 у осам домова у Новом Саду, 208 у дому Зрењанину и 143 места у дому у Сомбору, чије реновирање је у току и за њих ће се у наредних месец и по дана пријављивати старији студенти. До 10 одсто смештајних капацитета наменски се опредељује за студенте из осетљивих друштвених група – каже директор Студентског центра „Нови Сад“ Зоран Мартиновић.
Конкурс за студенте из осетљивих друштвених група предвиђа олакшане критеријуме и процедуре.
Право на смештај у домовима имају студенти који имају држављанство Републике Србије и чије пребивалиште није у седишту високошколске установе на којој студирају, чије се школовање финансира из буџета Републике Србије, као и студенти који имају држављанство државе у региону, који испуњавају услове конкурса.
У току су радови на реконструкцији студентског дома „др Зоран Ђинђић“ у Сомбору, а очекује се да ускоро почну радови у још пет домова у Новом Саду, „Слободан Бајић“, „Вељко Влаховић“, „Живојин Ћулум“, „Никола Тесла“, „Цар Лазар“. Летос је завршено кречење Велике мензе и дома „Фејеш Клара“. У међувремену су поправљена сва оштећења коју су студентски домови претрпели у олујама 19. и 21. јула – каже директор Студентског центра „Нови Сад“ Зоран Мартиновић.
U studentskim domovima u Novom Sadu obeležen Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студентски центар Нови Сад: Завршен конкурс за смештај бруцоша, почињу пријаве за студенте старијих година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.