Нови Сад се гради: Реконструкција Прерадовићеве улице у Петроварадину (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Sep.2023, 09:03

Нови Сад се гради: Реконструкција Прерадовићеве улице у Петроварадину (ФОТО/ВИДЕО)

Део Прерадовићеве улице у Петроварадину биће затворен за саобраћај у периоду од 11. септембра до 11. новембра ове године, због радова на реконструкцији.
Поменутим грађевинским радовима обухваћен је мост преко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Роковог потока, који ће у потпуности бити реконструисан, због чега је дошло до измене режима саобраћаја.
Саобраћај се из правца Новог Сада преусмерава на улицу Рачког, затим кроз улицу Вука Исаковича, Прерадовићеву и даље редовно ка Сремским Карловцима.
Из смера Сремских Карловаца саобраћај се преусмерава на Крајишку улицу, затим на Буковачки пут, у улицу Рачког.
За теретна возила преко осам тона предвиђена је обилазница преко Ирига, Руме и Инђије.
Такође, за време трајања измене режима саобраћаја, ЈГСП „Нови Сад” ће изместити трасе аутобуских линија и то на бројевима 3, 9, 60, 61, 62 и 63. Фото: Градске инфо Линије 3 и 9, смер из Новог Сада, аутобуси ће од раскрснице улица Прерадовићеве и Рачког саобраћати десно у Улицу Рачког, све до раскрснице са улицом Вука Исаковича, на којој скрећу лево, па десно у Прерадовићеву улицу и саобраћају до окретнице линија 3 и 9.
У супрорном смеру, односно из Петроварадина, аутобуси од окретнице иду право Крајишком улицом до раскрснице са Буковачким путем, на којој скрећу десно, затим десно у Улицу Рачког, право до раскрснице улица Прерадовићеве и Рачког, на којој настављају Прерадовићевом улицом и иду својом редовном трасом.
На измењеном делу трасе, линије користе сва стајалишта других линија.
Линије 60, 61, 62, 63, смер из Новог Сада, од раскрснице Прерадовићеве са Улицом Рачког саобраћају десно и иду улицама којима иду и бројеви 3 и 9, с тим што при поновном прикључењу на Прерадовићеву улицу настављају својом редовном трасом ка Сремским Карловцима. На измењеном делу трасе, линије користе сва стајалишта других линија.
У супротном смеру, ка Новом Саду, аутобуси код окретнице линија 3 и 9 скрећу лево пре окретнице и саобраћају свим наведеним улицама које иду и 3 и 9 ка граду, те кад стигну до Прерадовићеве улице, настављају својом редовном трасом.
На измењеном делу трасе, линије користе сва стајалишта других линија.
Апелује се на све учеснике у саобраћају да нарочито повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Novi Sad se gradi: Ulica Vojvode Knićanina dobija novu infrastrukturu (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад се гради: Реконструкција Прерадовићеве улице у Петроварадину (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.