Нова измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 17:14

Нова измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења

Радови на поправци коловозне конструкције на Булевару ослобођења, на деоници од Булевара цара Лазара до Улице народног фронта, биће завршени у недељу 2. јула, у зависности од временских услова, а од понедељка 3. јула почињу радови на наредној деоници. Фото: Градске инфо Од понедељка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 3. јула, до недеље 16. јула, на снази ће бити привремена измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења, на деоници од Булевара цара Лазара до Улице Максима Горког.
Радови ће се изводити у две фазе. У току прве фазе привремена забрана одвијања саобраћаја важиће у десној коловозној траци у делу од Булевара цара Лазара до Улице Максима Горког, у смеру од Моста слободе ка железничкој станици. Друга фаза радова подразумева привремену забрану одвијања саобраћаја у левој коловозној траци, на истој деоници.
За време извођења радова у једној коловозној траци, саобраћај ће се одвијати двосмерно у супротној коловозној траци, са ограничењем брзине на 30km/h. Радовима неће бити обухваћене раскрснице, како би се омогућио несметан ток саобраћаја Булеваром ослобођења.
Privremena izmena režima saobraćaja u pojedinim delovima grada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нова измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.