Кружни ток- у току радови на потезу од кружног тока ка ТЦ „Променада“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 11:10

Кружни ток- у току радови на потезу од кружног тока ка ТЦ „Променада“ (ВИДЕО)

Поред великог невремена које нас је задесило, радови на изградњи кружне раскрснице и даље неуморно теку. Фото: Град Нови Сад Тренутно се врши машински ископ за изградњу саобраћајнице на потезу од Сутјеске улице ка кружном току као и насип од песка. Затим, на потезу од кружног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тока ка ТЦ „Променада“ у току је изградња нове атмосфеске канализације, док се код новог  пешачког прелаза код ТЦ „Променада“ врши изградња светлосне саобраћајне сигнализације.
Режим саобраћаја остаје непромењен. И даље је у потпуности затворена коловозна трака на Булевару цара Лазара, од Сутјеске улице до ТЦ „Променада“, док ће се у супротној коловозној траци одвијати двосмерно. Са Булевара цара Лазара омогућено је скретање десно у Фрушкогорску улицу, као и укључивање из Фрушкогорске улице на Булевар цара Лазара, у смеру ка кеју.

Zašto ne volimo ponedeljak? Šta da uradimo danas da se osećamo bolje? (ponedeljak, 22. maj)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кружни ток- у току радови на потезу од кружног тока ка ТЦ „Променада“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.