Пукао протест лажних патриота (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 19:15

Пукао протест лажних патриота (ВИДЕО)

Група од четири ултра десничарске странке и покрета организовала је данас, 22. априла такозвано “национално окупљање “ и „новосадски свенародни бунт” на Позоришном тргу. Фото: Војводина уживо Четири странке и покрета су успеле да окупе мало више од шестстотина грађана које >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деле њихово мишљење, или око 150 грађана по странци. video-56f1921a2cc7a7868774f3a4b7814cb2-V-(online-video-cutter.com)-(1) Толика је њихова снага, али имају гласне друштвене мреже, па се чини да имају већу подршку у јавности.
Камере забележиле су њихово окупљање у 18.05 часова, где се јасно види колико је окупљено људи.
Фото: Војводина уживо Представници покрета Двери, Нове Демократске странке Србије, Покрета обнове Краљевине Србије и Српске странке Заветници, позвали су Новосађане да дођу на „велико национално окупљање“ у том граду, испред Српског народног позоришта.
Сви лидери ових странака и покрета требало је да се обрате окупљенима. Међутим, разочарани одазивом, преполовили су и списак говорника, па је тако прва Милица Заветница одустала од обраћања. Уместо ње се обратио Борко Илић који је из ДСС-а прешао у Заветнике, као и Војислав Михаиловић из ПОКСА-а
Треба напоменути да је манифестација “Фрушкогорски маратон” која је такође одржана данас у Новом Саду успела да окупи 10.000 грађана. Грађани су тиме показали да ће радије своје слободно време да проведу у природи, шетајући него да слушају лажне поруке лажних патриота који се наводно боре за националне циљеве.
Humanitarni fudbalski turnir „Igraj za Kosmet“ u Novom Sadu okupio mališane iz klubova širom Srbije (VIDEO)

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пукао протест лажних патриота (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.