Стипендије за студије на Московском државном институту за међународне односе

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Mar.2023, 10:16

Стипендије за студије на Московском државном институту за међународне односе

Министарство просвете, у сарадњи са Амбасадом Србије у Москви, обавештава заинтересоване да је Московски државни институт за међународне односе (МГИМО) при МИП-у Руске Федерације, понудио српским држављанима стипендије за академску 2023/2024. годину. Фото: Pixabay/geralt У питању су стипендије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за основе и мастер студије. Нема ограничења у погледу броја кандидата који ће се пријавити за стипендије, а на школовање ће бити примљени они који освоје највише поена на пријемним испитима, а у складу са понуђеном квотом.
Такође, МГИМО нуди и могућност школовања на бази самофинансирања, које је детаљно описано у делу „Студирање – самофинансирање.
Рок за пријаву је 21. април 2023. године. Више информација можете пронаћи овде:
1. Текст конкурса
2. Пријавни формулар
3. Студирање на бази самофинансирања
Studenti PMF-a ostvarili veliki uspeh na međunarodnom gastronomskom takmičenju u Solunu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стипендије за студије на Московском државном институту за међународне односе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.