У недељу дружење са Вошиним фудбалерима

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 15:55

У недељу дружење са Вошиним фудбалерима

У недељу, трећег марта, у 18 часова, на Тргу слободе, фудбалски клуб Војводина организује дружење играча са навијачима. Фото: ФК Војводина Том приликом, сви који дођу моћи ће да се упознају и сликају са играчима Војводине, а очекују их и позивнице за специјалну прославу јубиларног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 110. рођендана Фудбалског клуба Војводина, који се обележава 6. марта.
Ит Војводине позивају грађане на овај догађај следећим речима: „Новосађани, дођите да се дружимо, сликамо и да заједничким снагама кренемо у нове победе! Ми смо једно – то је наша снага!“
Na Svečanoj akademiji prikupljeno preko pola miliona dinara- Novac uplaćen za lečenje sugrađanina Danila Šukovića (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У недељу дружење са Вошиним фудбалерима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.