На Свечаној академији прикупљено преко пола милиона динара- Новац уплаћен за лечење суграђанина Данила Шуковића (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 10:44

На Свечаној академији прикупљено преко пола милиона динара- Новац уплаћен за лечење суграђанина Данила Шуковића (ФОТО)

На сцени „Јован Ђорђевић“ Српског народног позоришта, 25. фебруара, Свечаном академијом су затворени “Дани Шпире Матијевића”. У програму су учествовали вокална солисткиња Даница Црногорчевић, драмски уметник Ненад Јездић, Гудачки ансамбл и Мушки хор „Источник”. Фото: Ilustracija/KCNS/SNP/Ilustracija/nsuzivo.rs/budi.human Сав >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << приход од продатих карата ишао је у хуманитарне сврхе. Прикупљени новац у износу од 576.000,00 динара уплаћен је на рачун Данила Шуковића, како би што пре могао да настави лечење.
Данило Шуковић рођен је 2008. године. Почетком 2021. године утврђено је да Данило болује од Ходгкин Лyмпхома ЦС ИВ.
Уколико желите да помогнете Данилу, то можете учинити уплатом на рачун: Уплатом на динарски рачун:
160-6000001511383-68
Уплатом на девизни рачун:
160-6000001512020-97
Odlazi februar iz našeg malog grada! (četvrtak, 29. februar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Свечаној академији прикупљено преко пола милиона динара- Новац уплаћен за лечење суграђанина Данила Шуковића (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.