Грађанима подељено 10.000 бадњака: Град Нови Сад и Национални парк „Фрушка гора“ традиционално припремили даривање на Тргу слободе (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 11:47

Грађанима подељено 10.000 бадњака: Град Нови Сад и Национални парк „Фрушка гора“ традиционално припремили даривање на Тргу слободе (ФОТО)

У сусрет најрадоснијег празника Божића грађанима традиционално подељено 10.000 бадњака, на Тргу слободе у организацији Града Новог Сада и ЈП „Национални парк Фрушка Гора“. Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić Драган Видовић, помоћник директора НП „Фрушка гора“, наглашава да је суштина Божића >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << даровање, љубав и пажња према грађанима, а поред Новог Сада данас су бадњаци подељени у Инђији, Шиду, Сремској Митровици, Руми, као и свим општинама које припадају Националном парку.
– Током раних јутарњих часова, подељено је 5.000 бадњака у самом националном парку на локалитетима које наши посетиоци обилазе, а то су Иришки венац, Змајевац, Рохољ бази, Лежимирска раскрсница и Црвени чот – рекао је Видовић и упутио апел да се бадњак не сече, јер се наноси штета и да се то препусти стручном кадру из НП „Фрушка гора“.
Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić Данијела Костић, чланице Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци, поздравила је суграђане и честитала најрадоснији хришћански празник и пожелела грађанима многп здравља, успеха, слоге и заједништва у свему ономе што нас чека у 2024. години.
Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić – Град Нови Сад ће гледати да и даље обележаве празнике на овако леп начин – истакла је Костић.
Božićna čestitka gradonačelnika Novog Sada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грађанима подељено 10.000 бадњака: Град Нови Сад и Национални парк „Фрушка гора“ традиционално припремили даривање на Тргу слободе (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.