ŽENA ZMAJ Vratila se ispred objektiva seksepilnija nego ikada u 44. godini!

Izvor: Blic, 16.Dec.2014, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA ZMAJ Vratila se ispred objektiva seksepilnija nego ikada u 44. godini!

Supermodel Naomi Kempbel, izgleda neverovatno seksi u novoj kampanji „Agent Provocateur“ za proleće/leto 2105. godine, #WantedBadly.

Kampanja „Užasno te želim“ savršeno odgovara izuzetno seksi fotografijama manekenke. Naomi je pokazala da i u 40-im izgleda neverovatno. Ta žena kao da ne stari.

Fotograf Elen fon Unvert, zaslužna je za atmosferu na snimanju, koja odiše spojom „Izgubljenog autputa“ Dejvida Linča i „Striptiza smrti“ Brajana De Palme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Mada teško je misliti na atmosferu pored Naomi u donjem vešu.

Izazovno nameštena, manekenka smelo pozira u crnom svilenom setu, pokuprovidnom, pa u sofisticiranoj crvenoj, čipkanoj haljini i u tropsko zelenom brushalteru i gaćicama, sve u svetlim čarapicama. I da, zamalo da zaboravimo, na rukama ima zlatne lisice.

„Divno je biti zaštitno lice za „Agent Provocateur“ kampanju, pogotovo što sam u 40-im godinama!“, izjavila je Naomi i dodala: „Ova kampanja dokazuje da je lep donji veš za žene svih godina.“
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) OVA ŽENA NE STARI: Neverovatno seksi Naomi Kempbel u kampanji "UŽASNO TE ŽELIM"!

Izvor: Press, 16.Dec.2014

Supermodel Naomi Kempbel, izgleda neverovatno seksi u novoj kampanji „Agent Provocateur“ za proleće/leto 2105. godine, #WantedBadly. . Kampanja „Užasno te želim“ savršeno odgovara izuzetno seksi fotografijama manekenke....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.