YNWA na Agerovim prstima...

Izvor: Mondo, 10.Okt.2012, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YNWA na Agerovim prstima...

...kao dokaz ljubavi i vernosti klubu, u ovom slučaju Liverpulu.

Na telu Danijela Agera, kapitena Danske i jednog od najuticajnijih igrača slavnog Liverpula, malo gde ima mesta za nove tetovaže.

Nakon što je produžio ugovor sa Liverpulom do 2016, a u koji je došao 2006. godine, Danac je odlučio da ovekoveči svoju ljubav prema klubu, tetoviranjem inicijala "YNWA", koji su sinonim za čuvenu navijačku pesmu "Kopa" pod naslovom "You'll never walk alone". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Mesto za neobično izjavljivanje ljubavi i vernosti, Ager je pronašao na četiri prsta desne ruke i to izgleda ovako:

"Toliko dugo sam ovde, tako da mi je bilo veoma lako da ostanem u Liverpulu. Ponosan sam što sam deo ovog kluba i grada, a mislim da je moja šaka jedan od dokaza za to", dodao je Ager koji je u Liverpul došao 2006. godine iz Brondbija.

Poslednjih meseci za Agera su interesovanje pokazali Barselona i Mančester Siti, ali od transfera nije bilo ništa.

Ager, koji će 12. decembra napuniti 28 godina, do sada odigrao je 177 utakmica za Liverpul i postigao devet golova, dok je za reprezentaciju Danske igrao 51 put i šest puta upisao se u strelce. Igra levom nogom i visok je 191 centimetar, a trofeji su ga, kao i većinu aktivnih igrača Liverpula, uglavnom zaobilazili.

(MONDO, foto: Instagram)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FOTKA DANA: Nova tetovaža Agera za produžetak ugovora sa Liverpulom

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2012, 15:48

Jedan od fudbalera u Premijer ligi koji ima najviše tetovaža po telu, Danijel Ager, pridodao je novi crtež. Zapravo u pitanju su slova kojima je jasno stavio do znanja pripadnost klubu. Danac se izvesno vreme nalazio na meti Mančester sitija, ali potpisivanjem novog ugovora završene su spekulacije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.