Izvor: Gs.rs, 15.Feb.2010, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows Mobile 7 dobija pordšku za XBLA

Pre sat vremena u Barseloni je Microsoft najavio novu verziju njihovog dugo razbvijanog operativnog sistema za mobilne telefone. Windows Mobile 7 pored porške za multitouch i totalno novog interfesja donosi i podršku za Xbox Live servis u kome će svi korisnici telefona moći da naprave svoga avatara (ili da se uloguju na svoj već postojeći Xbox 360 account) i uživaju u raznim video igrama koje će posebno biti napravljene za WinMo7 uređaje. Početak prodaje je zakazan za novogodišnju prazničnu sezonu, a do tada ćemo sigurno saznati nešto više o podržanim igrama.

Nastavak na Gs.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđena Final Fantasy XIII Xbox 360

Izvor: ITsvet.com, 15.Feb.2010

Potvrđujući ranije glasine Microsoft je na X10 događaju najavio novu specijalnu ediciju Xbox 360 paketa. Final Fantasy XIII Special Edition donosi belu verziju Xbox 360 konzole sa hard drive-om kapaciteta 250GB na kojoj je ugraviran logo kompanije Square Enix kao i samu igru, dva bežična gamepada...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gs.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gs.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.