Velja Ilić sutra na optuženičkoj klupi (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velja Ilić sutra na optuženičkoj klupi (VIDEO)

Ponovljeno suđenje predsedniku Nove Srbije Velimiru Iliću, po tužbi novinara nekadašnje Televizije "Apolo" Vladimira Ješića, biće nastavljeno sutra u parničnim postupkom u novosadskom Višem sudu, saslušanjem svedoka i veštaka.

Ilić: Nećemo opraštati kad dođemo na vlast

Poslanici: Kodeks nam ne može ništa

Naprednjaci garantuju Iliću 12 mandata

Prema presudi s prethodnog suđenja, završenog 2006. godine, Ilić je Ješiću >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trebalo da isplati 9,5 miliona dinara zbog fizičkih i duševnih bolova, pretrpljenog straha i povrede ugleda i časti.

Ješić je lidera Nove Srbije tužio jer ga je, prilikom snimanja intervjua 2003. godine, šutnuo i pokušao fizički da napadne.

Ilić se žalio na presudu, pa je na njegov predlog suđenje ponovljeno, a na ročištu održanom 19. januara ove godine pred većem Osnovnog suda u Novom Sadu on je rekao da se ne seća najbolje spornog intervjua, da je taj razgovor bio provokativan i da je zbog toga šutnuo fasciklu, a da nije udario tog novinara.

Ješić je na tom ročištu ostao pri prvobitnom tužbenom zahtevu, tražeći da Ilić kaže da li ga je kasnije u medijima povezivao są nekadašnjim šefom Kancelarije Vlade Srbije za medije Vladimirom Bebom Popovićem, tvrdeći da je njegov pi-ar.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na S media...






Povezane vesti

NASTAVAK SUĐENJA TERIZĆU I SARADNICIMA SASLUŠANJEM SVEDOKA

Izvor: Kurir, 08.Feb.2012, 16:27

BEOGRAD - Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije i direktoru OFK "Beograd" Zvezdanu Terziću i njegovim saradicima biće nastavljeno u četvrtak saslušanjem svedoka u Višem sudu u Beogradu...BEOGRAD - Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije i direktoru OFK "Beograd" Zvezdanu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.