Velika ušteda, još veće uživanje

Izvor: Press, 31.Okt.2012, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika ušteda, još veće uživanje

Novogodišnji praznici su na pragu. U „Kon Tiku travelu" osmislili su akciju velikih popusta na sve aranžmane iz bogate ponude

Uplatom akontacije do 15. novembra (ostatak uoči putovanja) možete krstariti Mediteranom (polazak 26. decembra) uz uštedu od pet odsto. Isti popust važi i za brojne interkontinentalne ture (Filipini i Singapur, Majami, Maldivi, Bali i Singapur...). Najveći popust (15 odsto) je za posetu indijskom Zlatnom trouglu.

Specijalna akcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << „Kon Tikija" usmerena je i ka slovenčkim termama, a ušteda je 10 odsto. Popusti od sedam odsto su za ski-centre u Sloveniji, BiH, Austriji, Crnoj Gori i čak 10 odsto odsto za one u Bugarskoj... Popusti (sedam odsto) su i za putovanja s oznakom „evropske metropole" odnosno „novogodišnje bus ture" (Pariz, Amsterdam, Barselona...). U novogodišnjoj ponudi za Dubai su hoteli s popustom od sedam i 10 odsto. Putovanje u Moskvu i Sankt Peterburg takođe nosi popust od 10 odsto, a isto važi i Kubu i Dominikanu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.