Velika Britanija: Nove poplave za kraj godine (FOTO)

Izvor: S media, 30.Dec.2012, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Britanija: Nove poplave za kraj godine (FOTO)

Širom Velike Britanije i dalje su na snazi upozorenja na pojavu poplava, a meteorolozi za danas i sutra najavljuju nove obilne padavine.

Prema prognozi, obilne kiše, praćene jakim vetrovima, tokom dana će pasti u Severnoj Irskoj, delovima Velsa, severozapadne Engleske i jugozapadne Škotske, javio je Bi-Bi-Si (BBC).

Trenutno je na snazi skoro 300 upozorenja na pojavu poplava u Engleskoj, Velsu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Škotskoj, a meteorolozi predviđaju da bi, sa novim padavinama, godina na izmaku mogla da bude rekordna po količini padavina otkako su merenja počela 1910. godine.

Nakon što su višednevne poplave gotovo potpuno blokirale delove zemlje, vodostaji reka i jezera i dalje su visoki u mnogim oblastima.

(Tanjug, Foto: Beta/AP/PA,Tim Ireland)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.