Već dvadeset godina u Srbiji preživljavamo: Vesna da Vinča u Survivoru

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već dvadeset godina u Srbiji preživljavamo: Vesna da Vinča u "Survivoru"

naslov: 
Već dvadeset godina u Srbiji preživljavamo: Vesna da Vinča u "Survivoru"



excerpt: 
Vlasnica licence "Miss Yu" Vesna da Vinča najverovatnije će biti nova učesnica rialitija "Survivor"...


izvor: 
Blic


tekst clanka: 
Vlasnica licence "Miss Yu" Vesna da Vinča najverovatnije će biti nova učesnica rialitija "Survivor". Ona kaže da ozbiljno razmatra ponudu. "Tog trenutka kada su me pozvali u 'Survivor', karte su bačene na sto. Zato sam spremna da učestvujem, ali su pregovori u toku. Pre konačne odluke i potpisivanja ugovora, potreban je, rekli su mi, pregled mog zdravstvenog stanja, medicinski testovi. Predstoje i dogovori oko dodatnih uslova učešća. I ako se dogovorimo oko tih dodatnih stavki, idem u Kostariku", objašnjava Vesna, koja se, kako kaže, ne brine kako će se snaći. "Svi mi u Srbiji živimo već dve decenije kao taoci, i u jednom proširenom 'Survivoru'. Navikli smo na borbu i mentalno i fizičko preživljavanje. 'Survivor' bi za mene bio još jedan veliki izazov i lični test. Što se tiče snalaženja, ceo moj život je bio akcija za opstanak, pa sam navežbana."
Ona je spremna na sve ukoliko ode na Kostariku, pa je neće iznenaditi spletke i nameštaljke. "Očekujem da će iz nas pokušati da izvuku đavola! Dakle, biće i ogovaranja i verovatno zavisti..."
Jedna od potencijalnih učesnika je i voditeljka emisije "Gold music" Divna Milovanović.



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.