Valverdere: Nova era sa Muvistarom

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2012, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverdere: Nova era sa Muvistarom

Suspenzija zbog dopinga je istekla. Španski biciklista Alehandro Valverde se raduje „početku nove ere” sa timom Muvistara posle dve godine pauze.

– Spreman sam da ponovo krenem od nule. Počinjem novu eru sa Muvistarom, koji mi je dao priliku da se takmičim sa najboljima u biciklizmu – rekao je 31–godišnji Valverde na promociji u novom timu.
Njegova prva trka posle suspenzije biće u Australiji, od 22. do 25. januara, kojom se otvara biciklistička >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sezona za 2012. godinu.
– Malo se plašim reakcije na kraju trke. Ako mi bude nedostajalo kondicije, oporavljaću se malo po malo. U svakom slučaju dolazim odmoran... – kazao je šampion iz 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.