Uz vatromet i kuvano vino u petak počinje 51. Novogodišnji vašar na Sajmu

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz vatromet i kuvano vino u petak počinje 51. Novogodišnji vašar na Sajmu

Velikim vatrometom, uz kuvano vino i rakiju u petak uveče u 18 časova ispred Hale 2, počinje 51. Novogodišnji vašar koji tradicionalno najavljuje kraj stare i dolazak Nove godine i predstavlja uvod u novogodišnje raspoloženje i veselje. Sajam će trajati do 30. decembra u nešto skromnijem i smanjenom obimu, u Halama 1, 1a i na otvorenom prostoru, uz učešće oko 100 izlagača.

Zabavni park u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Agencije „Nomad" tradicionalno zauzima centralnu poziciju u Hali 1, sa ponudom na visini prethodnih godina. Više od 37 najmodernijih objekata za zabavu, namenjeno je deci i omladini, ali i starijima za gledanje i uživanje u uzbudljivim vožnjama punih adrenalina. Od 37 objekata 14 je namenjeno najmlađima.

Cena karata za vožnju i maksimalnu zabavu na: Rejndžeru, Krejzi densu, Dragonu, Enterprajzu, Tremo fantazmu, Spidiu, Autodromu, Kući straha, Gusarskom brodu, toboganima, kuglanama, streljanama... su od 50 do 150 dinara.

Radno vreme i cene ulaznice

Radno vreme manifestacije je radnim danom od 13 do 20 časova, a subotom i nedeljom od 10 do 20 časova.

Cena ulaznice je 200 dinara, a ona će ujedno radnim danom omogućavati jednu besplatnu vožnju u luna parku. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz. Cena parkinga je 100 dinara na sat.

Za hiljade posetilaca Vašar predstavlja i mesto gde se pruža mogućnost kupovine najraznovrsnijih artikala robe široke potrošnje.

Trgovci najavljuju značajne popuste za artikle koji se najčešće kupuju pred božićne i novogodišnje praznike,pa će posetioci moći da kupe novogodišnje poklone, dekoraciju i ukrase za jelku, suvenire, nakit, bižuteriju, igračke, knjige, pirotehniku, kao i kozmetiku, odevne predmete, obuću, kožu, krzno, tekstil...

Deo zatvorenog i otvorenog prostora namenjen je restoranima i kafićima. Na otvorenom prostoru biće smeštene su i tezge sa konditorskim proizvodima, šećernom penom, ušećerenim voćem, krofnicama, ukrasima za jelku, raznobojnim helijumskim balonima.

Na Novogodišnjem vašaru biće prisutne su i humanitarne organizacije: Crveni krst, Udruženje civilnih invalida rata, Prihvatilište za decu, Branka Veselinović...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.