Izvor: Studio B, 11.Okt.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslužno-rekreativni centar u starom Mirijevu

Od Nove godine u starom Mirijevu prvi put biće otvoren uslužno- rekreativni centar koji će imati poštu, biblioteku , amfiteatar i sportske terene.

U centru će početi da radi i renovirana mesna zajednica. Tako će na jednom mestu građani moći da završe sve obaveze zbog kojih su do sada išli u opštinu Zvezdara.

Zgrada nekadašnje stare škole koja je izgrađena pre više od 110 godina, za tri meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << postaće novi centar za oko 80.000 stanovnika starog Mirijeva. Na oko 500 kvadrata biće izgrađena i prva pošta i biblioteka.

Pod istim krovom Mirijevci će moći da koriste i renoviranu mesnu zajednicu i veliku rekreativnu salu, u kojoj će trenirati i kulturnoumetnička društva. U dvorištu se uporedo grade sportski tereni.

- Sve što smo morali da uradimo u opštini, moći ćemo na jednom mestu, što je sjajno, jer ce sve biti uređeno- kaže Andrija Mijailović.

Po rečima Gorana Jajića, takođe stanovnika Mirijeva, sportskih terena ima samo u novom Mirijevu, pa će novoizgrađeni mnogo značiti svima koji žive u ovom delu Mirijeva.

Uživaće svi, jer će u starom Mirijevu već na proleće biti i kulturnih i muzičkih događaja.

- Na ovom mestu gde mi stojimo biće amfiteatar za sve građane, da ne bi svaki dan išli u grad kako bi videli nesto lepo- kaže Milan Popovic, predsednik opštine Zvezdara.

Istovremeno se rekonstruiše i amfiteatar na Olimpu, koji je bio u veoma lošem stanju. Za oko dva meseca amfiteatar će imati savremenu opremu neophodnu za izložbe, muzičke i ostale događaje.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.