Uskoro poznata vrednost kvadrata socijalno neprofitnih stanova

Izvor: Studio B, 06.Nov.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro poznata vrednost kvadrata socijalno neprofitnih stanova

Tokom ove nedelje biće poznata vrednost kvadrata socijalno neprofitnih stanova u zemunskom naselju Kamendin, a kako najavljuju iz gradske uprave, koštaće manje od 1.050 evra.

Kupci socijalno neprofitnih stanova useliće se u prvu od tri zgrade koje se grade u Kamendinu do Nove godine, kaže Zoran Kostić, predsednik gradske Komisije za stambena pitanja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Uskoro poznata cena kvadrata neprofitinih stanova

Izvor: Kurir, 06.Nov.2012

Kako su najavili iz gradske uprave, cena kvadrata biće manja od 1.050 evra..BEOGRAD – U toku ove nedelje trebala bi da bude poznata vrednost kvadrata socijalno neprofitnih stanova u zemunskom naselju Kamendin...Kako su najavili iz gradske uprave, cena kvadrata biće manja od 1.050 evra. ..Kupci socijalno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.