Upucan u glavu, iskijao metak i ostao živ

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan u glavu, iskijao metak i ostao živ

Napulj - Darko Sanđermano (28) odvezen je hitno u bolnicu u Napulju nakon što ga je pogodio zalutali metak u novogodišnjoj noći, javlja Bi-Bi-Si.

Metak je prošao iza desnog oka i zabio se u nozdrvu, a pri tome, za divno čudo, nije oštetio nijedan organ.

Sanđermano je čekao Novu godinu sa svojom devojkom u Napulju. Kako je nebo iznad grada eksplodiralo od vatrometa i petardi, ali i pucnjave iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oružja, zalutali metak kalibra 0,22 pogodio ga je u glavu, odmah iza desnog oka.

/* (c)AdOcean 2003-2010, MASTER: blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Svet */ ado.master({id: 'f5qW5KkTknw4ATWka4E5EkRPY1yyzxJXzHxJTLvBtgz.U7', server: 'ringierrs.adocean.pl' });

/* (c)AdOcean 2003-2010, blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Svet.468X60_GORNJI */ ado.slave('adoceanringierrsznkjhkeohn', {myMaster: 'f5qW5KkTknw4ATWka4E5EkRPY1yyzxJXzHxJTLvBtgz.U7' });

Prijatelji su ga odmah odvezli u bolnicu, ali, dok je čekao lekara, odjednom je kinuo i metak je izleteo iz njegove desne nozdrve.

Lekari kažu da je metak usporio kad je udario u lobanju, što mu je sasvim sigurno sačuvalo vid, ali i život.

Sanđermana čeka laserska operacija oštećene mrežnjače desnog oka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.