Ultimativna seckalica

Izvor: Domino Magazin, 26.Dec.2011, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ultimativna seckalica

Sačuvaće vas sigurne robije iz različitih razloga

Da niste možda tajkun koji se malkice brine oko privatizacije i poreza? Nije frka, evo ideje šta da tražite baki za Novu godinu. Rexel Auto+ 100 shredder može da isecka 1000 papira za 10 minuta i pretvori ih u konfete.

Nećete morati ni da gubite vreme skidajući spajalice ako vam poreska ili UPBOK zvone na vrata pošto će Rexel sve da isecka.

Običnim ljudima će dobro doći ako potrošite previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << keša za Novu godinu. Tada ćete moći da iseckate i vaše kreditne kartice u njemu. Ovo je ultimativni finansijski alat kad vam kažemo, kakvi crni krediti i druge gluposti.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.