Ulica Stevana Doronjskog i dalje čeka asfalt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica Stevana Doronjskog i dalje čeka asfalt

NOVI SAD -

Da blatnjave ulice pune rupa i vode nisu ništa novo u Novom Sadu, odavno smo se uverili. Sa tim problemom već sedam godina bore se stanovnici zgrada na uglu Bulevara Jaše Tomića i Rumenačke ulice.

Još jedna nova ulica u Novom Sadu, na Detelinari. Trebalo bi da spoji Bulevar Jaše Tomića i Industrijsku ulicu, paralelno sa Bulevarom.

Izgrađene su i nove zgrade, stanari su se odavno uselili, a ona je i dalje neasfaltirana, i ne samo to... Puna rupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << leti prašnjava, zimi blatnjava. I tako već sedam godina izgleda ovaj prostor, koji se od nedavno zove Ulica Stevana Doronjskog.

U Zavodu za izgradnju grada objasnili su da pošto je u pitanju zajednički prostor nekoliko zgrada, a investitor na Bulevaru Jaše Tomića je odavno izmirio svoje obaveze, čeka se da investitor novoizgrađenih objekata plati naknadu za uređenje građevinskog zemljišta.

Iako, radovi ne mogu početi dok se ne završe imovinsko pravni poslovi, zgrada u ulici Stevana Doronjskog je u postupku legalizacije, što znači da bi komunalno uređenje ulice Stevana Doronjskog moglo početi već na proleće, kažu u Zavodu za izgradnju grada.


Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.