Ubiše me zvuci Granda

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ubiše me zvuci 'Granda' "

Nova prepreka prilikom snimanja nastavka "Otvorenih vrata" za Bojanu Maljević je i "Grand", koji već 15 godina iznajmljuje studio u kojem su snimane epizode ove kultne serije. Poznata glumica i producentkinja je bila prinuđena da nađe novi prostor za rad na ovom projektu, koji je i pronašla...ali u blizini poznate muzičke produkcijske kuće.

"Grand" već 15 godina iznajmljuje studio u kojem su ranije snimana "Otvorena vrata", pa je morala da nađe novi prostor  
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Počinjemo sa gradnjom dekora, ali me ubiše ovi porezi u glavi. I zvuci "Granda" iz nekadašnjeg studija- napisala je Bojana na Tviteru, poprilično iznervirana činjenicom da neće moći da snima seriju u sudiju u kojem se nekada snimala.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Ubiše me zvuci Granda"

Izvor: Press, 10.Jan.2013

Na mestu gde se nekada snimala serija "Otvorena vrata" danas se nalazi Grand. Bojana je podelila na koje sve to prepreke nailazi prilikom snimanja nastavka kultne serije. .."Počinjemo sa gradnjom dekora! Ali me ubiše ovi porezi u glavi. I zvuci Granda iz nekadašnjeg studija" napisala je na svom Tviter...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.